1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,
Skip links
OVERKAPPINGEN

De ultieme overkapping op maat in jouw tuin

Een terrasoverkapping aan huis geeft u de vrijheid om ook tijdens de zomerse buien lekker in de tuin te blijven zitten.

The Garden Gallery | Glazen overkappingen

Op zoek naar de perfecte overkapping voor jouw tuin? Ontdek diverse soorten overkappingen bij The Garden Gallery. Van glazen tot houten en aluminium overkappingen!

Soorten overkappingen bij The Garden Gallery

Een overkapping voegt net wat extra’s toe aan de buitenruimte van een woning. Het is dan ook geen toeval dat veel mensen kiezen voor deze upgrade van de tuin. Bij The Garden Gallery vertellen we je graag alles over de overkapping en wat we op dit gebied te bieden hebben. Wat is een terrasoverkapping? Een terrasoverkapping is veel meer dan een aanbouw aan je huis. Met een terrasoverkapping breid je jouw leefruimte uit en geniet je van de buitenlucht, terwijl je beschermd bent tegen de elementen. Ben jij iemand die graag buiten zit? Een terrasoverkapping maakt het mogelijk om in alle seizoenen te genieten van je tuin, zonder concessies te doen aan comfort.

Overkapping voor ieder terras

Een overkapping voegt net wat extra’s toe aan de buitenruimte van een woning. Het is dan ook geen toeval dat veel mensen kiezen voor deze upgrade van de tuin. Bij The Garden Gallery vertellen we je graag alles over de overkapping en wat we op dit gebied te bieden hebben.

Wat is een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is veel meer dan een aanbouw aan je huis. Met een terrasoverkapping breid je jouw leefruimte uit en geniet je van de buitenlucht, terwijl je beschermd bent tegen de elementen. Ben jij iemand die graag buiten zit? Een terrasoverkapping maakt het mogelijk om in alle seizoenen te genieten van je tuin, zonder concessies te doen aan comfort.

Waarom een terrasoverkapping kiezen?

Als je kiest voor een terrasoverkapping, geniet je van talloze voordelen:

·         Vrijheid: Zie je jezelf al zitten onder je overkapping, ongeacht het weer? De terrasoverkapping biedt vrijheid om buiten te leven zoals jij dat wilt, met meer dan 50 extra dagen buitencomfort per jaar.

·         Comfort: Creëer je eigen gezellige buitenruimte. Een plek om te ontspannen, te genieten, te leven. En dat zonder afhankelijk te zijn van het weer.

·         Stijl: Voeg je persoonlijke smaak toe aan je tuin. Kies materialen, kleuren en afwerkingen die bij jou en je woning passen. Maak een statement met een stijlvolle terrasoverkapping.

Welke van de bovenstaande redenen is voor jou het belangrijkst om de knoop door te hakken?